Followers

Sunday, April 8, 2012

syukur alhamdulillah.. rezeki tahun 2012.. our first baby 12.12.12!!


Akhirnya..

penantian berakhir.

setelah ada beberapa tanda awal hamil seperti selalu pening2, sakit kepala, rasa mual (muntah), cepat penat, cepat lapar(turns to asik rasa nak makan je aka kuat mkn!! hehe), perut kadang2 terasa krem(especially selepas makan), banyak angin, frequent urination, n etc, 
n paling ketara telah lewat period
*which mean unusual for me coz TAK pernah period lewat, selalu teratur saje stp bulan n 'dia' dari bulan ke bulan dtg lebih awal sehari dua tiga adalah, ni lewat pulak, so obviously weird, hho*

then decide buat UPT self test..



 result UPT diy yang dibuat di rumah pada 8 April pukul 6am menunjukkan 1 line pekat, n lagi 1 line macam pudar sikit

so tak berani lagi nak share happiness to public(family, relatives and friends), lagipun risau jugak takut UPT diy ni salah ker kan,
then tanya dulu kawan-kawan group pasal 1 line pekat n lagi 1 macam pudar sikit tu,
diowg masing2 terutama yang dah ada pengalaman tu ramai yg kata insya ALLAH pregnant dah tu, hee




untuk double comfirmkan


kami berdua pun pergi ke klinik..


doktor check..


result tetap ada 2 line

positive


COMFIRM PREGNANT!!

ALHAMDULILLAH syukur  


en. husband pun kelihatan begitu gembira sekali ^_^ hehe

si isteri pun gembira juga, sampai dah bertakung lah air mata kegembiraan, huhu



<3

bila ditanya bila EDD ye doktor??

doktor pun kira...







jeng jeng jeng.........






SURPRISE!!!!






















EDD: 12.12.12 !!!!!!!!


doktor cakap  
wah TAHNIAH
12.12.12!!
nice date!!
what a special baby!!
pandai baby pilih tarikh ya ;)




TQ ALLAH atas kurniaan yang tidak ternilai ini
syukur alhamdulillah
:)

psst.. doa dari papa ;)   --> "Semoga 'dia' sentiasa dilindungi dan dipermudahkan perjalanannya ke dunia ini dengan rahmat-Nya
Aminnnnnnn..  (mari amin sama-sama;) <3
 
'' DOA MENDAPAT ANAK YANG SOLEH/SOLEHAH ''

SURAH ALI-IMRAN AYAT 38

رَبِّ هَبْ لِى مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَآءِ

“Wahai Tuhanku! Kurniakanlah kepadaku dari sisiMu zuriat keturunan yang baik,sesungguhnya Engkau sentiasa Mendengar (menerima) do’a permohonan”.

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

World Visitors Map

free counters

Search