Followers

Tuesday, October 9, 2012

Subhanallah, ada kalimah الله di badan kucing ini


cantik kan kucing ni, sangat unik dengan kalimah  الله  di badannya, subhanallah!! <3 p="p">



pic source: fb Dunia Kucing




Tuesday, October 2, 2012

Wordless Wednesday: Gambar saat menghantar bonda dan ayahanda yang menunggu masa berangkat bagi menunaikan haji ke Tanah Suci pada 26/9/2012.









P/S: 
akak n adik-beradik semua minta maaf, halalkan makan minum kami ya..
 
sebelum berpisah, rasa sebak sangat, air mata pun bercucuran keluar, mata masing-masing pun dah merah-merah, bermula lah sesi salam bersalaman dan pelukan..
 
siap baby dalam perut bergerak sangat-sangat aktif, macam tahu-tahu aje si cucu kecil ni yang nenek dan atoknya akan pergi berangkat menunaikan haji, tinggalkan sekejap cucunya untuk sebulan lebih, huu..

sepanjang bonda dan ayahanda berada di Tanah Suci, rasa rindu sangat pada mereka, sobs :'( 

akhir kalam, moga bonda dan ayahanda selamat pergi dan selamat pulang. 
n mudah-mudahan dapat haji mabrur, ameen..

take care ya!!

can't wait nak tunggu kepulangan mereka pada 11.11.12 ini, insya Allah..  :)


Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

World Visitors Map

free counters

Search