Followers

Monday, June 21, 2010

phew lega nasib baik sempat sampai~~

Jumaat Sabtu Ahad Isnin..
Hari minggu 1 family blk kg johor g ziarah atok belah mak kat Muar yg br lps menjalani pembedahan mata.. alhamdulillah pembedahan berjaya dan mata nenek kini suda sembuh:) hari berikutnya pulak singgah jenguk atok belah ayah kat segamat..

mlm smlm surf tenet chatting duk dpn pc smpi pg, hik, after kemas2 n iron baju semua tdow kul 2am..
5am bgn, adeh ase malasnyerr nk blk tg malim blk, nantoks lg, lelap mata kjap blk.. celik mata blk tgk2 dh kul 6, uwaa suda lambat!! cpt2 b'gegas bgn g mandi n b'siap2 sume..

br8fast kjap, masukkan bagasi ke dlm kete, slm cium tgn mak n ayah, then trus b'gegas kluar rumah dgn jam menunjukkan hampir pukul 7am.. disebabkan takut t'lambat sampai ke tg malim dr kl, lin pun pecut lah kete laju-selajunye smpi 150 km/jam tanpa menghiraukan zon had laju (tp dlm hati smbil tawakal agar x kene speed trap,mane lah taw tbe2 speed trap machine tu rosak an,he3, em tp rasa cam in my dream je, huhu, xpela lantaklah klu nk speed trap pon janji x smpi lambat, skali skala ape slhnye kan3, ngee~~
buka lagu kuat2 enjoy nyanyi dlm kete sesorang utk melepaskan kebosanan drive kete sesorang, haha, dlm kete b'kali2 tgk jam, hopefully sempat smpi la, amin...

slps bbrp lama drive, akhirnya slmt smpi ke tg malim.. tp.. tbe2 kat dpn jln sehala tu blh pulak tbe2 ade trak besa t'hegeh2 jln kat dpn, nk potong x blh sbb ade lg bbrp buah kereta turut ngekor trak tu dr blkg, lgpon jln sehala yg kecik, so t'pakse la dok ngekor jgk diowg dr blkg, sabo jer ler, dlm hati mengomel mengharap dgn penuh harapan jgn lah juz because of this big trouble truck i'm gonna be late, oh no!!

finally bila nk dkt smpi office at traffic light dpn, nasib baik lerr trak tu menghala straight ke tmpt ln, klu dia still ade lg kat selekoh masuk office tu x taw ler ape nasib, comfirm merah kowt, huhuhu.. drive3, tadaa, alhamdulillah akhirnya dh slmt smpi.. cpt2 parking kuar kete n swap card checked-in tepat pd pukul 7:55, yes berjaya! alhamdulillah sempat pown smpi before 8am, ngee ;D

allrite, skg jom kte layanz video kucing yg comey ini, hee ~~

Sweet Cat Plays - Watch the best video clips here

1 comment:

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

World Visitors Map

free counters

Search