Followers

Saturday, January 29, 2011

Minyak masak terpakai punca darah tinggi!!

Salam, slmt sejahtera,

Maybe ada yang dah tahu pasal perkara ni, tapi ada kemungkinan juga ada juga yang tak tahu, bg yg tak baca surat khabar tu kan, or takde masa nk baca surat khabar.. so lin pun tepek jelah fakta nih kat cni, sharing is caring (^_~) *yang tak nampak sgt ape yg t'tulis kat keratan surat khabar tu, boleh klik terus ke gambar keratan akhbar tu ea

p/s: klu boleh elakkan lah guna blk minyak masak yg telah digunakan especially yg dah lama 'terperam' tu kay, kesihatan kte lbh utama, prevent is better than cure isn't it :) ok lah, renung2kan dan slmt memasak, hehe;)

No comments:

Post a Comment

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

World Visitors Map

free counters

Search