Followers

Saturday, October 15, 2016

Jom Exchange Link & Follow to keep in touch ^_~

*This is sticky post, pls scroll down for other post*

Salam n hai semua,

Sesape yang nak exchange link, boleh tinggalkan your link di bahagian comment ya .. n sesapa yg dah follow & dah link page lin nih di page dia, especially Group NCOL, Blogger Brides Forever, silent reader n etc., please leave your link here so that I can follow u back n link u back okies. sbb mcm x fair lah kan klu u dh follow n link my blog,tp i x follow n link u back kan,hehe.. so do leave ur link here okay..
*psst.. anyone yg dah already follow n linked me n inform me, i akan cepat je follow n link dia blk rather than yg belum, hehe;) but please make sure that you leave a comment down here okay so that I can trace you since I didn't receive the new follower notification anymore.. Till then, take care!

TQ <3

P/S: sorry lah baru je buat sticky post exchange link nih, coz notification dah xde, tu yg wat sticky post ni

41 comments:

  1. hi si cantik. mari exchange link.
    http://ohmyfariza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Lynn,
    kery ni.hehe.taktau u dh link ke blom.hee
    i baru terhegeh2 nk link u.haha

    http://kerrythepinklover.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. @fariza:: wokay si comel, kite mmg dh lama exchange link dah pon,he3,dah sama2 follow n link kat blog memasing;)
    g kan kenduri adawiyah arini??

    ReplyDelete
  4. @kerry:: ok kerry, maceh followed n linked lin,hehe.. lin pon dh done follow n link back td,dh add blog kerry kat blog list bbf kat sblh ni;)

    ReplyDelete
  5. cik lin.. kite link cik lin tau..

    http://hitched-shayra.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. @shayra:: okay shayra, thanks:) kte pun dh linked shayra blk;) tp kan,utk follow x dpt pulak,shayra x letak gadget follower er??

    ReplyDelete
  7. link kan rina ye :D

    http://rinastories.blogspot.com

    rina dah link kan :D

    ReplyDelete
  8. salam ukhuwah.. sy nanie.. b2b selangor -

    my link - http://nurulharnanikasmari.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. salam..sy b2b from penang :)

    http://rinahamid.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. hunny kitty di sini : http://dia-honey.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. @rina:: thanks rina:) wokeh rina, lin dah done linkkan rina blk;)

    ReplyDelete
  12. @nurul harnani:: ye salam ukhwah juga nani:)
    ok lin dah done follow n linked nani taw, kite exchange ya;)

    ReplyDelete
  13. miza here :)

    http://mizasasaki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. hi lyn!=)
    exchange link ye, http://inimeeya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. jemput singgah... >_<

    http://tqahmisdar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. rina hamid:: ok rina,lin dh done follow n linked rina dlm list:) rina dah??kte exchange ya;)

    ReplyDelete
  17. B2B from johor,
    already link and follow yours. :)

    mine,
    http://sotheliliwedsthebee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Miss ika:: allrite thanks ika^_^ i also dah follow n liked yours baru jap td, hee.. insya Allah keep in touch ya ;)

    ReplyDelete
  19. hunny kitty:: wokay raden,done follow n linked u ;D

    ReplyDelete
  20. http://nhshura.blogspot.com/

    b2b From Selangor

    ReplyDelete
  21. veesakura.blogspot.com..my name is lyena vee..dah lama follow u tapi baru nak link back sebab baru tengah update my bloglist jugak. hehe

    ReplyDelete
  22. :shura shushi: & veesakura:: ok, done follow u jugak^_^ ahli NCOL jugak kan?? :)
    tp x dpt nk link u all masuk dlm list pulak sbb ade error bila nk edit kat design page element.. ni error code dia: bX-l4u1mh .. xtaw knp,huhu.. tp xpe, nt bila dh ok nt, i'll make sure i link u back okay;)

    ReplyDelete
  23. hye dear...jom singgah blog sy....lalala
    http://laracintahatiku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. @shura+ veesakura:: my blog dah ok, so dah dpt link u all masuk dlm my link list :D

    @erah:: akak dah follow erah jugak,anyway tq follow akak;)

    @fazdly cinta eila:: OK dh singgah dh blog kamu n follow kamu jugak,anyway, tq follow kte;) jap nk masukkan ur blog dlm link list :)

    ReplyDelete
  25. fatinfaqhtee:: allrite tq, done follow fatin jugak;)

    ReplyDelete
  26. cik lynn...ni my blog.tp blog baru lg..hehe http://mendambakanketenangan.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. hi..salam ziarah..nak tukar link jugak..hehehe..
    http://anggunbeautyshop.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi, salam.. ok2 sila, tq, hee.. btw, confuse, tgk blog mcm personal blog, tp nama blogshop?? blog ni blogshop kan?? ker personal?? klu bloghop kena letak kat list baru lah kat list blogshop, klu personal letak kat friends blog list :)

      Delete
  28. Salam...jom exchange link dgn sy n follow http://rinoalytionista.blogspot.com/?m=0 TQ

    ReplyDelete
  29. Salam..jom exchange link n follow http://rinoalytionista.blogspot.com/?m=0

    ReplyDelete
  30. hai lin, kita dah follow awak...nie link kita.. http://iedaasuzi.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. Salam dear butterflynn ;-)
    Kak fazs dah follow ye, jom exchange link =D

    ♥ TQ ♥

    ReplyDelete
  32. salam kenal, jemput ke blog akak http://hebatkan.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

World Visitors Map

free counters

Search