Followers

Saturday, November 26, 2011

Jemputan Walimatul Urus Lina & Saiful

Assalamu'alaykum dan selamat sejahtera semua:)


Lin ingin menjemput rakan-rakan semua especially group BBF untuk menghadiri majlis perkahwinan lin n pasangan 


.:: Pihak Perempuan ::.
Tarikh : 20.11.2011 ( Ahad ) bersamaan 24 Zulhijjah 1432H

Tempat: Dewan Beringin, Jalan Besar, Taman Sri Gombak, Gombak.
click for location map

Aturcara Majlis:
10.00am-11.00am : Akad Nikah (Masjid)
12.00pm-4pm : Jamuan Makan
1.30pm: Ketibaan pengantin
*pengantin nak solat dulu ye,then baru boleh masuk dewan;)

::::::::::::::::::::::::::​::::::::::::::::::::::::::​::::::

.:: Pihak Lelaki ::.
Tarikh: 26.11.2011 (Sabtu) bersamaan 30 Zulhijjah 1432H
Masa: 12.00 p.m - 4.00 p.m
Alamat: No. 121, Jalan TTJS 3/4,
Tmn Tuanku Jaafar,
71450 Seremban.
click for location map


 ::::::::::::::::::::::::::​::::::::::::::::::::::::::​:::::::::::

*Notes: 

  Pls respond to the RSVP here:
https://www.facebook.com/event.php?eid=217209561675168  

 All ex-S.R.J.K (C) Kheow Bin, ex-S.M.K Hillcrest, ex-SMK Gombak Setia, ex-PLKN Kem Machang/UiTM Machang, ex-PUO, UPSI, UPM, Pej. Daerah dan Tanah KP, group BBF, bloggers & sesape shj yg mengenali kami, you are cordially invited.

Those who are invited u may also invite other friends out there who know both of us to this event. Your kind attention is much appreciated.

 Sila tinggalkan alamat rumah anda or email anda di ruangan comment atau emelkan alamat korang ke linbutterfly8@gmail.com (jgn lupa bgtahu skali di ruangan komen yg anda dh drop email ya) untuk kiriman kad jemputan.

ok, nk tepek muka depan kad yg simple ni ;)

Actually kad ni dah lama siap dh pun,since sblm raya lg atas permintaan bonda utk diedarkan kepada sanak saudara jauh, dah alang2 kami pulang ke kg kan.. dan skg nk bg kat kwn2 pulak ;)

Sekian, jemput dtg ye semua..  Semoga dengan kehadiran para jemputan akan menyerikan lagi majlis kami serta diberkati Allah SWT. Insya Allah.

 Pray for us (◕_~) ♥ ~ <3

4 comments:

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

World Visitors Map

free counters

Search