Followers

Monday, June 25, 2012

Selamat Hari Ulang Tahun Kelahiran buat Encik Suami


Salam, hye,

Hari ini 25 Jun 2012 birthday en. suami yang ke 27.
dah wish da face to face kat en. suami kul 12am td, tp nk wish lagi online pulak nih, hehe..


Ucapan buat en. suami tercinta::

Selamat hari ulang tahun kelahiran abang aka father-to-be!! ;)
ayang doakan abang panjang umur, murah rezeki, semoga diberkati dan dirahmati Allah selalu, bahagia dunia dan akhirat, ameen.. :)
I love you <3


Double chocolate chip ice cream cake yang dibeli untuk en. suami di Heaven Premium Ice Cream Cake, siap collect dari factory nya lagi petang sabtu. Ice cream cake istimewa ni kena book at least 3 hari sebelum. Strawberries pun dah ada putih-putih ais dek frozen kena salju, hehe..

Review kek sikit:: Kek adalah saaaaangattt sedap!! nyum nyum.. memang best lah, lain daripada ice cream cake biasa yang dijual di kedai-kedai kek biasa seperti King's Confectionary, Secret Recipe, dan yang sewaktu dengannya. Oh ya, Heaven Premium Ice Cream Cake ini juga certified halal by JAKIM taw. so beli lah tanpa was-was, hehe ;) 

Harini saje bercuti rehat nak celebrate birthday en. suami *sebelum ni en. suami pun pernah amik cuti jugak untuk celeb my birthday on 10th February yang lepas sambil pergi bercuti/honeymoon, so apa salahnya kita lakukan yang sama right;) * alah tak kisah cuti sehari je pun, and yeayyy leave approved!! TQ so much boss, hhe.. Hopefully he's happy today ^_^  <3

Note: Website Heaven Premium Ice Cream Cake- http://www.heavenpremiumicecreamcake.com/

No comments:

Post a Comment

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

World Visitors Map

free counters

Search