Followers

Friday, June 29, 2012

Mydear Warehouse Sale and Mom's Care Mega Baby Fair

Bismillah..

Mommies and mom to be sekalian, jom gi baby fair ni, ajak husband g skali, hehe.. lin & husband nak g nanti, kebetulan minggu ni turn kl, hee.. tapi kitowg just nak survey harga ajelah, bukan nak beli lagi.. nak tunggu 5 bulan ke atas baru start beli, sekarang ni kandungan 4 bulan 2 hari, so lagi sebulan lebih ajelah lagi untuk mulakan misi shopping barang baby, sikit-sikit la yang perlu je dulu :)  tapi kalau-kalau ada maternity pillow nt nak grab lah satu, sebab sekarang ni tidur tak berapa selesa sebab perut ni kan, hehe;)

ok lah, let's check it out!!

ni mydear warehouse sale ---->




credit to fatin syaheera nye chinese friend ;)



ni pula lagi satu mom's care mega baby fair kat ampang point--->
credit to ida nur cahaya ;)
okayyyy, survey time~~~~ (^_~)

1 comment:

  1. Salam kenal...
    nampaknya kandungan kita hampir2, awak awal sikit dari saya...

    hope ble sharing pengalaman masa pregannat+))

    ReplyDelete

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

World Visitors Map

free counters

Search