Followers

Wednesday, December 21, 2011

Update dari entry "pergi klinik kesihatan" pada 13 Dis 2011 yang lepas ;)

Salam n hai,

Ni lin nak update pasal entry lepas, kira ni kesinambungan la dari entry ini

sebelum ni lin pnh cite kan pnh g klinik sebab demam panas, ulser, n etc.. tp doktor suspect lin pregnant sebab ada tanda2 mcm pregnant.. last2 doktor suh buat UPT n blood test.. tp resultnya -ve, kecewa jugak lah walau x mengharap sgt, but doktor ckp x bermakna -ve ni lin x pregnant, maybe tahap HCG masih rendah lagi, kena tunggu dlm bbrp hari lagi..

tp haritu x jadik lah pregnant, haha boleh pulak ayat "tak jadik lah nk pregnant" ek, padahal x pregnant lg pon, gegege;p al-kisahnya, dah terrdatang bulan lah pulak stgh hari selepas gi klinik tuh,huhu :(

hanya sekadar gambar hiasan sahaja

so TRY AGAIN LATER lah nampaknya, hehe.. malas nk update blog lagi selepas dapat tahu diri terrpe0d, musnah harapan untuk menjadi seorang ibu, ahaks ;p

xpe2, bak kata doktor,  ade byk masa lagi, newly wed kan, lagipun muda lagi, still baaaaanyak masa lagi, hehe;) 
sabar menanti, insya Allah klu ada rezki nt ade lah, tak perlu tergesa-gesa kan:)
kpd kawan2 newly weds ku yang lain, selamat juga untuk korang semua;)


ok lah, till then, tataaa ^_~

5 comments:

  1. xpe lin..insyaAllah ada rezeki nanti.. =)

    ReplyDelete
  2. @nida-razak:: insya Allah nida,tq:) lin pon doa agar nida n kwn2 len pun ade rezki jua suatu hari nt,amin;)

    ReplyDelete
  3. jom cube lagi. i've been trying for almost 2 years.lum rezki lagi.Allah lebih mengetahui apa yg terbaik =)

    ReplyDelete
  4. xpe kak lin.. cube lagi k. insyaAllah ada rezeki nnt. =)

    ReplyDelete
  5. xpe u. take ur time. insyAllah ada rezeki nnt.amin

    ReplyDelete

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

World Visitors Map

free counters

Search