Followers

Friday, July 22, 2011

Misi terlaksana! Alhamdulillah :)

Salam,

Huish baru lah berkesempatan untuk on9 nih, huhu.. nk update sket psl interview exam post F29 Penolong Pegawai Teknologi Maklumat aritu, boleh tahan lah, macam-macam jenis soalan ada, ada yg senang, ada yang susah, ada yg tersangat lah susah, byk soalan yang menguji minda..

Alhamdulillah kebanyakkan soalan lin dapat jawab, sempat jawab semua soalan, tp, x sempat nak recheck blk coz dah abes masa, hu3.. ada yg study mmg betul2 masuk exam, tp ada juga sikit yg x masuk..  ada juga soalan yg masuk bab yg x study lg, n ada jugak soalan yg mengelirukan, so in that case terpaksa taram je, pakai logik akal lah, sblm 'aksi memanah' tu, baca bismillah dulu, ats rekomendasi dari seseorang, hehehe;) Setelah menduduki exam itu, mmg betul lah ada juga sebahagian soalan macam soalan dalam exam ptd, susah, mencabar minda jugak lah, hu3..
em, overall, rasa mcm akan dpt markah 75%-85% mcm tu lah kowt, cehh, sesuka hati je dah bg markah awal-awal, terradvance pulak, hihi, ntah2 pegawai pemeriksa pun belum abes check lg, memandai je kan, he3;p

oh ya, thanks pd yg b'kenaan krn byk tlg aritu dari awal hingga lah akhir, hee, tq so much taw!! *u know who u are, hihi ;)  n thanks jugak atas doa ibu bapa especially doa ibu ku yg tersayang;) dan x lupa juga rakan2 sekalian :)

sekian, wassalam ~

No comments:

Post a Comment

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

World Visitors Map

free counters

Search