Followers

Wednesday, July 20, 2011

Misi~

Bismillah..
Salam,


Tak lama lagi adalah hari panggilan temuduga ujian penilaian utk jawatan Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29..  phew.. byk btol yg nak kena study nih, bukan setakat skop kerja.. isu semasa, pengetahuan am, dasar2 kerajaan yg baru, program transformasi kerajaan, pasal satu malaysia: rakyat didahulukan pencapaian diutamakan, wawasan 2020, sejarah2 malaysia, nkra, psl dunia n banyak lagi pon kne study jugak, adess kne revise blk, byk nih, 1 buku sejarah tebal pon belum tentu akan abes khatam buat kali kedua nih..

Kalau interview biasa je xpe lah jugak, sebab selalunya mana2 pon akan just buat interview shj utk jawatan ni, x kisah sgt kalau interview tu je, ni sekali dgn exam?! ade yg kata exam ni lbh kurang macam 1 seksyen dalam exam PTD, terus rasa macam.. erk? masak lah cani, hu3.. x pernah2 jumpa interview utk jawatan PPTM ada exam, selalunya utk jawatan PTD je yg ada exam kan, yg nie lah yg 1st time jumpa ada exam utk PPTM *sigh* tension jugak coz byk sgt nk kena study, huwaa....

Apa-apapun, insya Allah I'll try my best, till then wish me luck ya!! :)


k, wassalam~

No comments:

Post a Comment

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

World Visitors Map

free counters

Search