Followers

Saturday, July 9, 2011

Videographer Pilihan~~

Salam,

Selain photographer, videographer pun kena hire jugak sbnrnya.. nt blh tgk keseluruhan real motion perjalanan majlis dari A to Z, pic lain, video pun lain, sbb kdg2 ade jugak scene yg kte x dpt tgk dlm pic, kte dpt tgk dlm video:) lgpon klu pic kaku jer, xdpt nk tgk motion punye, huhu.. majlis sekali tu je kan, xleh rewind2 dah, kenangan tu, sweet memory, nt dah kawen walau dh ade anak dah ade cucu dah ada cicit pun still blh tgk2 blk lagi, blh jugak tunjuk kat anak2, cucu cicit bagai yer x, hehe;)  so kami dr awal thn dlm bulan mac lagi dah book for videographer, kne book cepat, date kami tu hot date, takut nt full pulak slot;)

  • bride side(Nikah+Reception): Candid Syndrome
    Rasanya semua dah kenal CandidSyndrome International kan, bkn shj t'kenal di M'sia, tp juga so far satu2nya dr Malaysia yg t'kenal di luar negara, world renown brand in photography and filming works based in KL n branched-out to Bandar Seri Begawan, Jakarta, & Stockholm. org dari luar negara pon sanggup hire CS taw dibawa terbang dari jauh wlupun negara diowg sendiri dah sedia ada videog/fotog! especially principal CS Malaysia lah, byk dibawa terbang, hehe;) Video Candid Syndrome mmg da best, gmbr video clear cantik, video yg cun, idea creative.. 5 star video.. jatuh chenta, we love it !! <3 ;D
    CS pernah menjadi pilihan official team videographer and photographer utk Angkasawan Negara kita - Dato' Dr. Sheikh Muszaphar Shukor pada 10.10.10


    Datuk Dr. Sheikh Muszaphar & Datin Dr. Halina Yunos - The Astronaut's Wedding from CandidSyndrome Film on Vimeo.
    video t'baru CS blh dilihat di sini (klik)
    klu nk tgk lg byk lg video, blh g ke website CS, and koleksi videos CS di Vimeo okey;)

    so kpd bakal pengantin di luar, hire lah Candid Syndrome, walaupun kosnya quite high setanding dgn hasil kerjanya yg kebabom but they are negotiable, dgn big bossnya SN yg baik hati, insya Allah u sure will never be regret!! satisfaction guaranteed!! ;)  
    oh ya, skg ni CS ade wat promotion taw.
    "Datang cepat untuk WEDDING 2011-2013 booking dibuka DENGAN DISKAUN tak masuk akal siap bagi Blackberry Curve 3G bernilai RM1099 lg utk pakej foto RM2188 (Biasa RM2500), dan SEPASANG BB (bernilai 2198) utk pakej foto+video professional RM5190 - BIASA RM7,300 dan byk lagi diskaun HANYA DI PAMERAN PENGANTIN mula harini sampai AHAD di PICC, Putrajaya"
    SUMBER: fanpage fb Saiful Nang
    P/S: ape lagi kwn2, if nak great video from CS, book cepat!! sblm date korang full tempahan krg xtahu, hoho.. kawen hanya sekali seumur hidup;) korang b'tuah taw sbb CS wat offer skg ni, CS jarang buat offer camnih, time ktowg book dulu xde pon offer camni, huhu, tp xpe, bos CS sgt baik hati n understanding, we got the best price for the package, alhamdulillah :)
    * contact here: http://www.candidsyndrome.com
video hasil kerja seorg anak muda bernama Fadli ni boleh tahan juga, kreatif, reasonable price, dgn hasil kerjanya yg baik, video yg cantik.. lagipun beliau muda lagi, byk yg beliau blh pelajari lg, ada potensi utk lbh melebarkan sayapnya, he can go far! ..

Apa yg menarik mengenai Imtiaz Motion Arts ini, ia menekankan pada aspek islamic,
yeah, that's good :) Antaranya, Imtiaz tak akan shoot video pengantin yg x tutup aurat.. especially time pengantin dimekapkan, ada pengantin yg lbh selesa utk x cover rambut n leher kan, so, Imtiaz tak akan shoot, melainkan pengantin cover aurat, pakai lah ape2 inner neck ker ape ker, janji tutup aurat kay :)

seriously dh byk sgt videographer kawen yg everyone affordable yg ktowg survey, n kami rasa imtiaz motion arts lah yg best, dgn video yg cantik..
Di dlm kumpulan range harga yg everyone affordable, ade jugak harga lbh kurang malah lbh mahal sket ade,tp yet still video imtiaz motion arts ni LEBIH BAIK malah yg PALING MURAH!! wlupun dia layak utk letak harga lbh tinggi drp tu. Ramai jugak yg amik dgn Imtiaz Motion Arts.. kwn2 lain pon ade jugak amik :)  Imtiaz ni based kat KL sbnrnya, tp kami hire dia sampai ke S'ban, ape lagi, kami support lah mileage dia, hehe;)

ni antara video hasil Imtiaz motion Arts:
Nas + Sofea from imtiazMA on Vimeo.
latest video blh dilihat di sini (klik) 
klu nk tgk lg byk lg video, blh g ke website Imtiaz MA, and koleksi videos Imtiaz di Vimeo okey;)
P./S: So bagi mana2 yg dah nak kawen tu, yang masih t'cari2 lagi, yang nakkan video yang cantik n still on budget, boleh lah consider Imtiaz Motion Arts ni yek, he's HIGHLY RECOMMENDED!! he's almost fully booked, so cepat2 book hokayyy!! ;)
* contact here: http://www.videokahwin.com.my

No comments:

Post a Comment

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

World Visitors Map

free counters

Search