Followers

Tuesday, August 9, 2011

Alamak! sorry..

Salam,

Alamak! terpost pulak post pasal update wedding dress yang TAK SIAP TULIS lagi tadi, ayat pun berterabur, ntah ape2 lah..

Tak perasan langsung pon, boleh pulak terpost, ingat nak save as draft je coz nak wat keje lain pulak urgently, tgk2 kat facebook ade post networked blogs tu, then baru lah notice pasal post yang x abes dikarang tu,aduh, cepat2 delete post tu,huhu.. ni semua pasal t'ganggu duk wat keje lain pulak lah ni, hadoi, tengok2 balik kat live traffic feed, dah ramai gak readers yang baca rupanya, aduss, malunya:(

maaf ya semua, tgh ting tong sket nih, hu3.. xpe2, nt dah siap buat post tu karang baru lin publish ya

2 comments:

  1. he3. pttlah fariza tgk napa kosong je. he3

    ReplyDelete
  2. @Fariza:: haha, tahu xpe, tgh ting tong td, nak wat update psl wedding dress lin,baru buat ayat sket,xtaw nk tulis ape,byk yg nak cite tp x t'tulis lak,penting kata x pandai nak mengarang kowt, hhu, tu yg t'bantut nk tulis tuh, then ditambah dgn nk wat keje lain, nak cepat sgt td,blh plak t'post,adess ;)

    ReplyDelete

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

World Visitors Map

free counters

Search