Followers

Wednesday, August 24, 2011

Wedding Preps Update Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Wedding Date and Location

بسم الله الرحمن الرحيم
Bismi-llāhi r-raḥmāni r-raḥīm
In the name of God, Most Gracious, Most Merciful
  •   Solemnization | Status:: date: DONE ; Venue: Masjid Wilayah T.B.C masjid lain
    20.11.2011 (Sun - Morning). Masjid Wilayah Persekutuan actually at first mmg aim nak nikah kat Masjid Wilayah je, NAK SGT nikah kat ctu coz dekat dgn rumah, architechture masjid yg sgt cantik, n bersih juga, nak shoot gmbr kat ctu pon sure cantik!! 
    Masjid Wilayah
    but.. unfortunately, Masjid Wilayah dijadual menjalani renovation pula pada jangka waktu tarikh tu sekali (renovate September 2011 untill july 2012) :( so sad ..so nikahnya t’paksa lah buat di masjid lain.. haih.. nak wat kat masjid negara takut traffic jam lak jalan coz tgh2 bndr, nak2 time tu I bet mst rmi yg kawen, huhu, so plan B nampak gayanya wat kat Masjid lain lah.. *sigh*
    so t'paksa amik plan B, cari masjid lain ea, dah aim 1 masjid ni, tinggal nk book je, hee ;)
  •  Bride Side | Status:: date: DONE! ; Venue: DONE!
    20.11.2011 (Sun - Afternoon). Dewan booked. Settled :)
  •  Groom Side | Status:: date: DONE! ; Venue: DONE!
    26.11.2011 (Sat). Di rumah si dia saje. Settled :) 

No comments:

Post a Comment

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

World Visitors Map

free counters

Search