Followers

Wednesday, August 24, 2011

Wedding Preps Update Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Make-up

Salam,


dah b'kepuk dah sbnrnya post nih, malas nk update, ni baru lah terasa nk update, huhu, so here we go~


  •  Bride Side's Reception
    Untuk majlis belah perempuan, dah hire kak Awin Seindah Wajah untuk mekapkan. dah lama dah aim kak awin sejak slps tunang lagi wish nak dia mekapkan time kawen nanti, mekapnya sgt cun, mekap tunang dulu pon cantik jugak, tp saje je nk try MUA yg b'lainan, lgpon mua time tunang dulu x free date tu, huhu, so awal2 thn lagi dah tanya dah kak awin available tak on my wedding date? dia kata dia available lg, tanya quotation sume, a bit pricey, tp still blh lah tahan lg, b'korban sket la utk big day sekali je seumur hidup kan, so agree, trus byr deposit booking utk nikah & reception sekali, hihi;)
    antara mekap done by kak awin, mekap tunang Aida Gadis Melayu, santek kan;)
    n utk make-over pengantin lelaki pula haruslah lelaki jugak kan, hhe, so dah hire AJ Cinta Aliah, AJ ni pernah jadi MUA official utk rancangan Imam Muda, dan Imam Muda II juga. 

    so bagi sesape b2b or g2b yg t'cari2 mua lelaki, blh lah contact dgn AJ ni ye;)

  • Groom Side's Reception
    Untuk majlis belah lelaki, dah hire Tya Adnan. mula2 dulu x pasan sgt, tp lps dia mekapkan utk Heliza Helmi, trus jatuh cinta dgn mekap dia, sweet je dia mekap utk heliza helmi;)  so apa lg book trus lah utk Majlis Bertandang. hehe.






    OK, sekian :)

2 comments:

  1. @fariza:: a'ah kn cantik hasil make-up nya,they're talented mua..
    mekaceh iza:) tahniah jugak utk iza,hehe;)
    oh ya, iza hire sape utk mekapkan masa big day nt ya??

    ReplyDelete

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

World Visitors Map

free counters

Search