Followers

Wednesday, August 24, 2011

Wedding Preps Update Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Caterer



  • Bride side| status: DONE!
    Dah book since awal thn lg..  siap food testing dgn caterers kat area kl s’ngor. Rasanya mknn so far diowg lah yg plg sedap, ramai gak neighbourhood amik dgn caterer nih, servis pun OK.. parents suka, especially my mom, ktowg dah pilih menu shedap2 utk tetamu nt, hehe ;)
    *caterer bagi FOC wedding cake bertingkat. tp igt nak tempah lain, sbb wedding cake caterer design 1 je (x brp b'kenan design tu di hati), xleh nk custom made buat cake butterfly ker, just blh ikut tema color je, huhu, rasanya mcm nk tempah fondant cake bertingkat kat tmpt lain lah, mcm madaboutcake ker , hanims ker, or tempah kat jiran sblh je, hehe.. yg kek FOC tu blh mkn sendiri je, bagi kat saudara mara n kwn2 pon blh jugak kan selain another custom wedding cake yg akan ditempah nt ;)
  • Groom side | status: DONE!
    Food testing pon dah.. groom to be's family dah rasa, mmg sedap, even SUK n9 pon amik catering dgn caterer ni,  so x disangkal lagi lah, status done! hehe ;)

No comments:

Post a Comment

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

World Visitors Map

free counters

Search